A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Stiri.php

Line Number: 28

Backtrace:

File: /home/biznewsmedia/public_html/application/controllers/Stiri.php
Line: 28
Function: _error_handler

File: /home/biznewsmedia/public_html/index.php
Line: 273
Function: require_once

BIZNEWS RO

Invatatoare din Brasov condamnata la inchisoare pentru ca a jignit elevii

Invatatoare din Brasov condamnata la inchisoare pentru ca a jignit elevii
O invatatoare din Brasov a fost condamnata la 8 luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca a jignit patru elevi din clasa la care preda, numindu-i "gunoaie" si "tampiti". De asemenea, invatatoarea trebuie sa plateasca daune materiale si morale.


In luna decembrie anul trecut, parintii unei eleve de la scoala Gimnaziala nr. 4 din Brasov au depus plangere si au reclamat faptul ca dascalul are un comportament agresiv si ii jigneste pe copii numindu-i "gunoaie" si "tampiti". In sprijinul acuzatiilor au fost aduse si inregistrari facute la scoala.


Sentinta nu este definitiva, ea poate fi atacata prin apel, in termen de 10 zile de la comunicare. 

Mama copilei care a depus plangerea a dat inregistrarea presei: "Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc! Ia si scrie! Pana nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tabla! Te mananc! Te mananc, nu alta. Ia si scrie sim-plu! Nu ti-e rusine, tampitule ce esti!” (...) Ia vino, ma, incoa’, la mine! Umflatule! Vezi ca te-ai si ingrasat, tragi un fund dupa tine! (...) Uita-te, dracului, aici! Unde dracului te uiti? (…) Taci, mai, din gura! Nu mai sari, mai, cu gura! Pe tine sa nu te aud, mai, cum sari tu cu gura aia, mai nesimtitule! Pentru mine esti gunoi in clasa asta! (…) De ce pleci, ma, la 11? Taci, maaa! Maaa! Bai, esti numai cu glasul! Vezi ca iti trag una de nu te vezi!", se aude in inregistrarea in care se prespupune ca e vocea invatatoarei.

Bitcoin gratuit navigând pe net!

Subiecte accesate

Economie   Criză ,
PoliticieniEcaterina Andronescu ,
VedeteDenisa Bambi ,