A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Stiri.php

Line Number: 28

Backtrace:

File: /home/biznewsmedia/public_html/application/controllers/Stiri.php
Line: 28
Function: _error_handler

File: /home/biznewsmedia/public_html/index.php
Line: 273
Function: require_once

BIZNEWS RO

Facebook a publicat condițiile pentru a deveni membru fondator Libra crypto

Facebook a publicat condițiile pentru a deveni membru fondator Libra crypto

Libra, noua monedă a Facebook va fi lansată în prima parte a anului 2020. Specialiștii spun că lansarea va fi puțin mai târziu. Printre fondatori, se numără companii din industria plăților, tehnologie și marketplaces, telecomunicații, blockchain, venture Capital și organizații nonprofit.

Procesatorii de plăți care au devenit fondatori ai Libra și care au investit milioane de dolari vor deveni jucători strategici importanți în dezvoltarea monedei ce promite o stabilitate pe termen lung spre deosebire de criptomonedele actuale.

Procesatorii de plăți înscriși momentan sunt Mastercard, PayPal, PayU (deținut de Naspers, cei ce dețin și eMag), Stripe, Visa.

Din zona tech, vom recunoaște Booking Holdings, eBay, Facebook/Calibra, Spotify, Uber Technologies.

Și câțiva jucători blockchain s-au aliat platformei. Aceștia sunt Anchorage, Bison Trails, Coinbase, Xapo Holdings Limited.

Prin investițiile lor, aceștia vor avea un vot unic, egal cu cel al Facebook - Calibra și vor deveni noduri de validare în blockchain.

Aceștia vor fi, practic, responsabili de validarea tranzacțiilor și de securitatea acestora. Din acest motiv, condițiile pentru a deveni partener Libra sunt destul de dure.

Momentan, operațiunea este disponibilă numai mebrilor fondatori, dar ulterior se va deschide către toți deținătorii de monedă Libra.

Membrii fondatori trebuie să dețină aparatură tehnică performantă, capacitate de investiție, personal care să fie pregătit, o valoare pe piață de cel puțin 1 milaird dolari, de asemenea să măsoare mo expunere internațională de minimum 20 milioane persoane pe an și să fie lider de industrie top 100.

Sursa: https://libra.org/en-US/becoming-founding-member

Bitcoin gratuit navigând pe net!

Subiecte accesate

Economie   Criză ,
PoliticieniEcaterina Andronescu ,
VedeteDenisa Bambi ,