A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Stiri.php

Line Number: 28

Backtrace:

File: /home/biznewsmedia/public_html/application/controllers/Stiri.php
Line: 28
Function: _error_handler

File: /home/biznewsmedia/public_html/index.php
Line: 273
Function: require_once

BIZNEWS RO

Ecaterina Andronescu și Jean Francois Roberge, ministru învățământului superior din Quebec

Ecaterina Andronescu și Jean Francois Roberge, ministru învățământului superior din Quebec
Cei doi ministri s-au intrevazut ieri, 20 iunie pentru a discuta despre importanța dezvoltării parteneriatelor interuniversitare și despre potențialul internaționalizării învățământului superior prin sprinirea mobilităților în scop academic. Totuși, nu este suficient. România are nevoie de o reactualizare a legislației și de o reîmprospătare a cunoștințelor privind educația la toate nivelurile. Avem cadre didactice foarte bine pregătite și săm lumii olimpici și personal super-calificat. Potențial avem și trebuie să ni-l valorificăm la maximum.

Susținem cooperarea în cadrul inițiativelor desfășurate de Organizația Internațională a Francofoniei, totodată exprimându-ne disponibilitatea de a sprijini, conform sferei noastre de competență, acele mecanisme care permit o creștere a colaborării între instituțiile noastre de învățământ superior”, a declarat ministrul Ecaterina Andronescu. 

Întrevederea a avut loc în contextul desfășurării la București, în perioada 18-21 iunie, a reuniunilor programate în cadrul celei de-a IV-a ediții a Inițiativei pentru Dezvoltarea Digitalului în Spațiul Universitar Francofon/L’Initiative pour le développement du numérique dans l’espace universitaire francophone (IDNEUF).

Bitcoin gratuit navigând pe net!

Subiecte accesate

Economie   Criză ,
PoliticieniEcaterina Andronescu ,
VedeteDenisa Bambi ,