A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Stiri.php

Line Number: 28

Backtrace:

File: /home/biznewsmedia/public_html/application/controllers/Stiri.php
Line: 28
Function: _error_handler

File: /home/biznewsmedia/public_html/index.php
Line: 273
Function: require_once

BIZNEWS RO

Dosarul violentelor din 10 aug a ajuns la DIICOT

Procurorii DIICOT au solicitat, de la secția parchetelor militare, dosarul privind violențele de la protestul din 10 august 2018. Se cercetează posibilitatea unei lovituri de stat.

Biznews consideră că violențele din 10 august au fost generate de o situație de haos general în care nimeni nu a știut cum să reacționeze, pe fondul unei presiuni sociale crescute în toate direcțiile. Este posibil ca nici o minte criminală să nu fi fost în spate, ci mai degrabă nepregătire a forțelor de ordine îmbinată cu agresivitatea crescută din comun a unor indivizi veniți la protest și toate coroborate cu ura pentru guvernarea PSD.

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că procurorul de caz a cerut de la secția parchetelor militare a Parchetului General dosarul privind violențele din 10 august 2018. Dosarul a fost cerut pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a se analiza dacă există posibilitatea ca această cauză să fie reunită cu dosarul de la DIICOT ce vizează cercetări privind o presupusă lovitură de stat.


Bitcoin gratuit navigând pe net!

Subiecte accesate

Economie   Criză ,
PoliticieniEcaterina Andronescu ,
VedeteDenisa Bambi ,