Ce au în comun febra musculară și tratamentul pielii?

Ce au în comun febra musculară și tratamentul pielii?

Febra musculară și tratamentul pentru piele sau tratamentele anti-îmbătrânire au în comun o substanță chimică de care am mai auzit cu siguranță. Este vorba de acidul lactic.

Acidul lactic:

  • sporeste procesul de exfoliere,
  • dizolva celulele moarte ale pielii,
  • mareste gradul de umiditate a pielii, r
  • egleaza echilibrul pH-ului si
  • asigura intinerirea pielii.

Tratamentele pentru piele un efect antimicrobian si, foarte important, servesc ca agent de iluminare, deoarece au proprietatea de a inhiba formarea enzimei tirosinaza, care este responsabila pentru sinteza melaninei, pigmentul maro al pielii.

Tratament anti-imbatranire

Tratamentul pentru piele, anti-imbatranire, este un raspuns radical la pielea imbatranita, afectata de soare.

Pentru dizolvarea celulelor pielii, se combină L+ acid lactic, acid glicolic si acid salicilic. Pielea noua apare radianta si hidratata, datorita cresterii glicozaminoglicanelor dermice si a cresterii mucopolizaharidelor. Ridurile se diminueaza, porii de elibereaza si pielea devine mai relaxata.

De asemenea, pielea devine mai usoara, cu o elasticitate crescuta si cicatrici mult mai putin vizibile. Aceste tratamente pentru piele promoveaza intinerirea pielii si sanatatea acesteia. Sunt recomandate pentru toate tipurile de piele imbatranita. De asemenea, serveste pentru a stopa hiperpigmentarea, a strange porii si a reduce petele de acnee, precum si cicatricile usoare. Tratamentele pentru piele sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea acneica. Tratamentele pentru piele ofera rezultate vizibile, imbunatatind foarte mult textura suprafetei pielii, netezind ridurile. Aceasta crema poate servi si ca mijloc de a usura zonele hiperpigmentate ale pielii, pentru a restrange porii, pentru a elimina urmele de rani dupa acnee si chiar pentru a elimina formatiuni mici de cicatrice.

Subiecte accesate