A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Stiri.php

Line Number: 28

Backtrace:

File: /home/biznewsmedia/public_html/application/controllers/Stiri.php
Line: 28
Function: _error_handler

File: /home/biznewsmedia/public_html/index.php
Line: 273
Function: require_once

BIZNEWS RO

Apelul de proiecte Smart Factory HUB este deschis pana in 18 ianuarie 2019

Apelul de proiecte Smart Factory HUB este deschis pana in 18 ianuarie 2019

Obiectivul principal al proiectului Smart Factory HUB este îmbunătățirea condițiilor-cadru pentru inovare în domeniul “fabricație digitală”. Proiectul Smart Factory Hub este implementat de un consorțiu format din 13 parteneri care provin din 10 țări ale Regiunii Dunării (Slovenia, România, Germania, Austria, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Slovacia și Serbia) fiind condus de Parcul Tehnologic Pomurje din Slovenia. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca are calitatea de partener în acest proiect și implementează în România schema transnațională de vouchere de inovare dezvoltată în cadrul acestuia.

Schema se desfășoară sub forma unei competiții de implementare a unor proiecte demonstrative, care să poată servi ca exemple pentru intensificarea eforturilor de dezvoltare a acestui domeniu. Beneficiarii potențiali (întreprinderi mici și mijlocii) trebuie să identifice atât soluția pe care doresc să o implementeze cât și furnizorul de soluții. Soluțiile pot fi cele puse la dispoziție prin baza de date a proiectului Smart Factory HUB sau altele similare, cu condiția să se încadreze în domeniile eligibile și să fie furnizate de o entitate cu sediul într-o țară din Regiunea Dunării, așa cum este definită de Uniunea Europeană.

Schema pune la dispoziție 2 vouchere cu valoarea de 7.500 Euro fiecare. Detaliile complete privind competiția şi documentele necesare pentru a depune o aplicație sunt disponibile la adresa https://www.dropbox.com/s/0yw82yaortgjtce/D6.1.4_voucher_scheme_D0.1_RO.docx?dl=0. De asemenea, informații suplimentare privind proiectul Smart Factory HUB sunt disponibile la adresa http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/smart-factory-hub.

Bitcoin gratuit navigând pe net!

Subiecte accesate

Economie   Criză ,
PoliticieniEcaterina Andronescu ,
VedeteDenisa Bambi ,