A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Stiri.php

Line Number: 28

Backtrace:

File: /home/biznewsmedia/public_html/application/controllers/Stiri.php
Line: 28
Function: _error_handler

File: /home/biznewsmedia/public_html/index.php
Line: 273
Function: require_once

BIZNEWS RO

10 orașe din Europa se aliază împotriva AirBnB

Airbnb este un serviciu de home sharing de care ați auzit cu siguranță. Este plin internetul de postări despre firmele care închiriază locuințe fără a deține una (Airbnb), firmele care duc oamenii la destinație fără să dețină o flotă (Uber) și firmele care vând cel mai mult în lume fără să dețină stocuri (Aliexpress, dar nu-i chiar așa). 

Zece dintre cele mai mari capitale europene au cerut ajutor de la Uniunea Europeană în bătălia împotriva serviciului de home-sharing Airbnb şi a altor site-uri de acest gen, motivând că aceaste platforme perturbă piaţa imobiliară.

Practic, încă o piață ar fi afectată de evoluția accesibilității la tehnologie și internet. Reglementările pot încetini acest proces, dar nu îl vor putea bloca definitiv. 

Într-o scrisoare comună, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bordeaux, Bruxelles, Cracovia, Munchen, Paris, Valencia şi Vienna au argumentat prin faptul că „creşterea explozivă” a platformelor de închiriere pe termen scurt la nivel global reprezintă o temă ce trebuie abordată neapărat de următorii comisari europeni.

Bitcoin gratuit navigând pe net!

Subiecte accesate

Economie   Criză ,
PoliticieniEcaterina Andronescu ,
VedeteDenisa Bambi ,